Lemmikillesi lisää elinvuosia senioritarkastuksella

 

Lemmikillesi lisää elinvuosia senioritarkastuksella

Loka- ja marraskuussa 2017 vietämme seniorikuukautta ja tällöin kiinnitämme erityistä huomiota vanhenevan lemmikin hyvään elämänlaatuun! Herttoniemen eläinlääkäriasemalla tarjoamme potilaillemme edullisen senioritarkastuksen. Ajan tarkastukseen voit varata puhelimitse tai netin kautta kohdasta ’Seniorikampanja’.

Senioritarkastus on tarkoitettu terveille ja oireettomille lemmikeille. Mikäli lemmikilläsi on sairauden oireita, esim. oksentelua, ruokahaluttomuutta, virtsankarkailua, ontumista tai muita pidempiä tutkimuksia vaativia oireita, tulisi lemmikille varata erillinen eläinlääkäriaika, jossa keskitytään näiden oireiden syiden selvittämiseen. Kampanjahintaan ei kuulu jo olemassa olevien oireiden syiden selvittäminen. Lemmikin rauhoittaminen ei myöskään sisälly hintaan.

Senioritarkastuksessa kartoitamme oireettoman seniori-ikäisen lemmikin terveydentilaa ja pyrimme löytämään lemmikin mahdolliset piilevät sairaudet jo ennen oireiden ilmaantumista. Tällöin lemmikin hoito voidaan aloittaa ajoissa ja pidentää näin lemmikin elinaikaa.

Senioritarkastus sisältää terveystarkastuksen ja tarvittaessa kattavan veriarvojen analyysin. Omistajana saat itsellesi eläinlääkärin tekemän kirjallisen terveystodistuksen, hoitosuosituksia ja tarvittaessa suosituksen jatkotutkimuksiin.

 

Suosittelemme vanhenevan lemmikin terveystarkastuksia seuraavasti:

kaikille yli 8 vuotiaille kissoille

Pienet koirat (alle 9kg): yli 9 vuotta

Keskikokoiset koirat (9- 22kg): yli 9 vuotta

Isot koirat (23- 40kg): yli 7,5 vuotta

Jättirodut (yli 40kg): yli 6 vuotta

 

Kampanjahinnat:

Perusteellinen terveystarkastus 80 € (ei sisällä verinäytteitä).

Perusteellinen terveystarkastus kattavilla verinäytteillä: 169.5e  

Perusteellinen terveystarkastus kattavilla verinäytteillä ja kilpirauhasarvolla (T4): 186.5e

 

Huolehdi nyt lemmikkisi hyvinvoinnista ja varaa aika senioritarkastukseen joko puhelimitse numerosta 09-786 189 tai netin kautta ’Seniorikampanja’.

 Katso video vanhenevan lemmikin vaivoista ja lue artikkeli vanhenevan lemmikin hoidosta

 

 

lahtitapiola suorakorvaus  

heelas fb nappi

 

 

yrittajat