Ajankohtaista

 

Jouluna klinikkamme on suljettu maanantaista keskiviikkoon 24-26.12.

Olemme jälleen avoinna torstaina 27.12. klo 8-20.

Maanantaina 31.12 suljemme klo 14.

Uudenvuodenpäivänä tiistaina 1.1.2019. olemme kiinni.

 

 

 

Marras- ja joulukuussa keskitymme lemmikin hampaiden ja suun hyvinvointiin. Hammaskampanjan ajan saat lemmikkisi hammaskiven poistokäynnin yhteydessä 50 % alennusta poliklinikkamaksusta (etusi 12,75 e). Lisäksi lemmikki saa mukaansa suun kunnosta kertovan hammaskartan, ilmaisen hammasharjan sekä maistiaispussin Hill’s t/d hammasruoasta. Voit varata ajan lemmikkisi hammaskiven poistoon numerosta 09-786 189.

 

Suussa piilee terveyden salaisuus. Valtaosalla yli 6-vuotiailla kissoilla ja koirilla on hammaskiveä. Hammaskivi on kivettynyttä bakteerimassaa hampaan pinnalla. Samaa bakteerimassaa on myös ienten ja hampaiden välissä. Tämä aiheuttaa suuhun tulehduksen, joka tuhoaa hampaan kiinnityskudosta ja vaurioittaa hammasta ympäröivää leukaluuta. Tämän kaltainen tila on kivulias. Lisäksi tulehtuneesta suusta lähtee bakteereita myös muualle elimistöön. Hammaskiven muodostusta ja suun tulehdusta voidaan tehokkaimmin estää säännöllisellä hampaiden hoidolla. Varaa meiltä aika lemmikillesi hammaskiven poistoon kampanjahintaan marras- ja joulukuun aikana.

 

 

Lue lisää tietoa lemmikkien hammasvaivoista ja hampaiden hoidosta:

Video

Ientulehdus ja parodontiitti

Kissan hammassyöpymät

Hammasmurtumat

Klinikkamme palaa 13.10.2018 alkaen normaaleihin lauantaiaukioloaikoihin. Palvelemme lauantaisin klo 9-14.

Lauantaisin on myös mahdollisuus rokottaa lemmikki edullisemmin (etu 12,75 e) klo 9-10 pidettävän rokotustunnin aikana. Rokotustunnille voitte varata ajan joko puhelimitse (p. 09-786189) tai nettiajanvarauksemme kautta kohdasta Rokotustunti. Rokotuskäyntiin sisältyy rokotuksen lisäksi lyhyt terveystarkastus. Käyntiin ei sisälly lemmikin muiden vaivojen hoito, reseptien uusiminen tai EU-passin tekeminen.

Eläinfysioterapeutti Sonja Kaita ottaa vastaan potilaita ajanvarauksella klinikkamme tiloissa lauantaisin. Aikoja voi varata Sonjalta numerosta 040-7427723 tai osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätietoa

 

Lemmikillesi lisää elinvuosia senioritarkastuksella

 

Loka- ja marraskuussa 2018 vietämme seniorikuukautta ja tällöin kiinnitämme erityistä huomiota vanhenevan lemmikin hyvään elämänlaatuun! Herttoniemen eläinlääkäriasemalla tarjoamme potilaillemme edullisen senioritarkastuksen. Ajan tarkastukseen voit varata puhelimitse tai netin kautta kohdasta ’Seniorikampanja’.

 

Senioritarkastus on tarkoitettu terveille ja oireettomille lemmikeille.

Mikäli lemmikilläsi on sairauden oireita, esim. oksentelua, ruokahaluttomuutta, virtsankarkailua, ontumista tai muita pidempiä tutkimuksia vaativia oireita, tulisi lemmikille varata erillinen eläinlääkäriaika, jossa keskitytään näiden oireiden syiden selvittämiseen. Kampanjahintaan ei kuulu jo olemassa olevien oireiden syiden selvittäminen. Lemmikin rauhoittaminen ei myöskään sisälly hintaan.

 

Senioritarkastuksessa kartoitamme oireettoman seniori-ikäisen lemmikin terveydentilaa ja pyrimme löytämään lemmikin mahdolliset piilevät sairaudet jo ennen oireiden ilmaantumista. Tällöin lemmikin hoito voidaan aloittaa ajoissa ja pidentää näin lemmikin elinaikaa.

 

Suosittelemme vanhenevan lemmikin terveystarkastuksia seuraavasti:

kaikille yli 8 vuotiaille kissoille

Pienet koirat (alle 9kg): yli 9 vuotta

Keskikokoiset koirat (9- 22kg): yli 9 vuotta

Isot koirat (23- 40kg): yli 7,5 vuotta

Jättirodut (yli 40kg): yli 6 vuotta

 

Kampanjahinnat:

Perusteellinen terveystarkastus kattavilla verinäytteillä: 186,32 e 

Perusteellinen terveystarkastus kattavilla verinäytteillä ja kilpirauhasarvolla (T4): 204,90 e

 

Huolehdi nyt lemmikkisi hyvinvoinnista ja varaa aika senioritarkastukseen joko puhelimitse numerosta 09-786 189 tai netin kautta nimikkeellä Seniorikampanja.

 

 

Syyskuussa olemme avoinna arkisin klo 8-20.

Lauantaisin klinikkamme on kiinni.

 

Mukavaa alkavaa syksyä!

lahtitapiola suorakorvaus  

heelas fb nappi

 

 

yrittajat