Ajankohtaista

Marras- ja joulukuussa keskitymme lemmikin hampaiden ja suun hyvinvointiin. Hammaskampanjan ajan saat lemmikkisi hammaskiven poistokäynnin yhteydessä 50 % alennusta poliklinikkamaksusta (etusi 14 e). Lisäksi lemmikki saa mukaansa suun kunnosta kertovan hammaskartan, ilmaisen hammasharjan sekä maistiaispussin Hill’s t/d hammasruoasta. Voit varata ajan lemmikkisi hammaskiven poistoon numerosta 09-786 189.

 

Suussa piilee terveyden salaisuus. Valtaosalla yli 6-vuotiailla kissoilla ja koirilla on hammaskiveä. Hammaskivi on kivettynyttä bakteerimassaa hampaan pinnalla. Samaa bakteerimassaa on myös ienten ja hampaiden välissä. Tämä aiheuttaa suuhun tulehduksen, joka tuhoaa hampaan kiinnityskudosta ja vaurioittaa hammasta ympäröivää leukaluuta. Tämän kaltainen tila on kivulias. Lisäksi tulehtuneesta suusta lähtee bakteereita myös muualle elimistöön. Hammaskiven muodostusta ja suun tulehdusta voidaan tehokkaimmin estää säännöllisellä hampaiden hoidolla. Varaa meiltä aika lemmikillesi hammaskiven poistoon kampanjahintaan marras- ja joulukuun aikana.

 

 

Lue lisää tietoa lemmikkien hammasvaivoista ja hampaiden hoidosta:

Video

Ientulehdus ja parodontiitti

Kissan hammassyöpymät

Hammasmurtumat

 

 

 

Lauantaina 2.11.2019 olemme kiinni.

Rauhallista Pyhäinpäivää!

Lokakuun alusta siirrymme syksyn aukioloaikoihin.

Olemme avoinna arkisin klo 8-20 ja lauantaisin klo 9-14.

Olemme ottaneet käyttöön uuden nettiajanvarausjärjestelmän. Ajanvaraukseen pääsee osoitteesta http://www.lemmikkilaakari.fi/ajanvaraus. Sähköisen ajanvarauksen kautta on saatavilla vain osa eläinlääkäriasemamme palveluista ja vapaista ajoista. Kuluvan päivän varaukset tehdään puhelimitse. Jos et löydä toivomaasi palvelua tai aikaa, ota yhteyttä ajanvaraukseemme puh. 09-786 189 (ma-pe klo 8-20).

Kesällä olemme auki arkisin ma-pe klo 8-20.

Kesälauantait olemme kiinni.

Juhannuksen aukioloajat:

Torstaina 20.6. suljemme klo 17. Olemme seuraavan kerran avoinna maanantaina 24.6. klo 8-20.

Hyvää kesän odotusta!

lahtitapiola suorakorvaus

heelas fb nappi

yrittajat