Tietosuojaseloste

 

Tietosuojaseloste

 

Rekisterinpitäjä:

Herttoniemen eläinlääkäriasema Oy
Hiihtomäentie 35
00800 Helsinki

09-786189

 

Henkilötietojen käyttötarkoitus:

 

Rekisterien pääasiallinen käyttötarkoitus on asiakassuhteiden hallinta, hoitaminen ja ylläpito. Rekistereissä olevia henkilötietoja käytetään palveluiden tuottamiseen ja toteuttamiseen asiakkaille, asiakkaiden suuntaan tapahtuvaan viestintään, palveluiden laskuttamiseen ja maksujen keräämiseen ja perimiseen asiakkailta. Henkilötietoja käytetään myös suoramarkkinointiin, myynnin edistämiseen, etämyyntiin, mielipide- tai markkinatutkimukseen, markkinointiviestintään tai muihin näihin rinnastettaviin osoitteellisiin lähetyksiin. Markkinointia, tutkimuksia ja viestintää voidaan toteuttaa myös sähköisesti ja profiloituna toimenpiteiden kohdentamiseksi. Henkilötietoja käytetään myös suoramarkkinointikieltojen hallintaan.

Henkilötietoja voidaan käsitellä soveltuvan lainsäädännön sallimin tavoin Herttoniemen eläinlääkäriasema Oy:n kulloinkin kuuluvien yhtiöiden ja Herttoniemen eläinlääkäriasema Oy:n huolella valikoimien yhteistyökumppaneiden kanssa, mukaan lukien suoramarkkinointi, etämyynti ja yhteyslokin ja tilaushistorian ylläpito. Tietojen luovuttaminen yhteistyökumppaneille voi lähtökohtaisesti tapahtua vain sellaisiin tarkoituksiin, jotka tukevat rekisterin toiminta-ajatusta ja joissa tietojen käyttötarkoitus ei ole yhteensopimaton Herttoniemen eläinlääkäriasema Oy:n käyttötarkoitusten kanssa tai loukkaa rekisteröityjen yksityisyydensuojaa.

Rekisterin pitämisen ja henkilötietojen käsittelyn peruste on asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen.

Käsiteltävät henkilötiedot:

Rekisteri saattaa pitää sisällään rekisteröidyistä seuraavia tietoja: 

henkilön nimi, sähköpostiosoite, matka- ja/tai muu puhelinnumero, postiosoite, sukupuoli, syntymäaika, kieli, arvo tai ammatti, rekisteröidyn itse antamat ja ilmoittamat muut tiedot, suoramarkkinointiluvat ja -kiellot. Muiden kuin yksityisasiakkaiden osalta rekisteriin tallennetaan organisaation nimi, organisaation y-tunnus tai vastaava, organisaation osoitetiedot, yhteysloki.

 

Tietojen luovuttaminen ja siirtäminen

Herttoniemen eläinlääkäriasema Oy ei luovuta tietoja paitsi yhteistyökumppaneille ja tämä voi lähtökohtaisesti tapahtua vain sellaisiin tarkoituksiin, jotka tukevat rekisterin toiminta-ajatusta ja joissa tietojen käyttötarkoitus ei ole yhteensopimaton Herttoniemen eläinlääkäriasema Oy:n käyttötarkoitusten kanssa tai loukkaa rekisteröityjen yksityisyydensuojaa. Tämän lisäksi rekisterinpitäjä ei luovuta rekisterissä olevia henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttamisen tai Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä. Rekisterinpitäjä ei siirrä rekisterissä olevia henkilötietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, paitsi asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttamisen tai Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä. 

Rekisterien suojaus

Kaikki Herttoniemen eläinlääkäriasema Oy:ssa käsiteltävät rekisterit ovat suojattu palomuureilla, suojatuilla tallennuspaikoilla ja salatuilla yhteyksillä. Herttoniemen eläinlääkäriasema Oy myös valvoo ja pitää kirjaa tunnuksista ja näiden käytöstä joilla henkilötietoihin pääsee käsiksi. Yrityksen toimitilat missä rekistereiden fyysisiä kopioita saatetaan tilapäisesti säilyttää ovat lukituissa tiloissa joihin asiattomilla ei ole pääsyä ja luottamuksellista henkilötietoa ei pääse käsittelemään kuin asiaankuuluva henkilö.

Mitään arkaluontoisia henkilötietoja ei luovuteta suoraan sähköpostilla tai puhelimen välityksellä.

Kustannukset rekisteröidyille

Rekisteröidyille ei koidu kustannuksia heidän rekisteritietojen säilyttämisestä tai näiden kysymisestä, jos tämä tehdään kerran vuodessa viitaten Henkilötietolakiin. Useammin kuin vuoden välein kysytyistä tiedoista Herttoniemen eläinlääkäriasema Oy veloittaa 150,00€ (alv 0%).

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyillä joiden tietoja Herttoniemen eläinlääkäriasema Oy:lla on tallennettuna, on oikeus tarkastaa itseään koskevat tiedot ja rajoittaa näiden käyttöä esimerkiksi markkinointiviestintään. Kaikki rekisterit tarkastetaan säännöllisesti vanhentuneiden tietojen varalta ja rekisteröidyn vaatiessa tälle voidaan kertoa mitä tietoa hänestä on yrityksessä (esim. Etunimi, Sukunimi, Osoite, Y-tunnus), mutta tarkennetut tiedot voidaan luovuttaa ainoastaan henkilökohtaisesti yhden kuukauden sisällä rekisteröidylle tämän todistaessa henkilöllisyytensä Herttoniemen eläinlääkäriasema Helmi Oy:n edustajalle.

Jos rekisteröity vaatii ja Herttoniemen eläinlääkäriasema Oy:llä ei ole velvollisuutta säilyttää rekisteröidyn tietoja, voidaan nämä poistaa tai korjata pyydettäessä etukäteen ennen vuosittaista tarkistusta.

Kaikkia henkilötietoihin liittyviä asioita voi rekisteröity tiedustella sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. osoitteen kautta.

Tietosuojaselosteen muuttaminen

Herttoniemen eläinlääkäriasema Oy pitää oikeuden muuttaa tätä rekisteriselostetta ja henkilötietojen käyttötarkoitusta Suomen lainsäädännön mukaisesti noudattaen tällöinkin noudattaen asianmukaista ja hyvää käytösmallia ja tästä tullaan aina ilmoittamaan yrityksen kotisivuilla tai rekisteröidyille suoraan.

lahtitapiola suorakorvaus  

heelas fb nappi

 

 

yrittajat